Güncel Haberler

İstanbul’u terk edip Ege’ye yerleşmişti… Safir’in Güneş’i Gizem Karaca’nın lüks evini görenler hayran kaldı

Hala Umudum Var, Güzel Köylü, İstanbul Sokakları, İçerideki Fırtına, Kara Sevda, Baraj, Alparslan: Büyük Selçuklu ve son olarak Safir gibi birçok başarılı projede rol alan güzel oyuncu Gizem Karaca, bir süredir İstanbul'da yaşamıyor. uzun zaman zaman.

Bir süre önce Ege'ye yerleştiğini açıklayan Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenmiş ve evliliğinin ardından İstanbul'dan ayrılarak Ege'de köy hayatı yaşamaya başlamıştı.

ORGANİK TARIM YAPMAK

Doğayla iç içe bir hayat yaşayan Gizem Karaca, lüks evinden sık sık paylaşımlar yapıyor. Evinde kocaman bir bahçe bulunan Karaca, burada organik tarım da yapıyor.

evi 2

Organik gıdaya dikkat çeken ünlü isim, konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Tarım arazim yok ama bahçemde ufak tefek işler yapıyorum.”

evi 3

Arsayı 2016 yılında satın aldığını ve evi 2019 yılında tamamladığını da söyleyen güzel oyuncu, “Rahat yaşayabilelim diye her detayı isteklerimize göre tasarladık. Tatlı ve huzurlu bir hayatımız var” dedi.

evi 4

KİM GÖRÜYOR MUHTEŞEM

Gizem Karaca'nın lüks evini ve bahçesini görenler hayrete düşüyor. Sosyal medyada ünlü isim: “Böyle yaşamak ne güzel”, “Köy hayatı en güzeli” gibi yorumlar yapılıyor.

evi 7

evi 6

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Güzelliğiyle 19 yaşındaki kızları büyüledi!Güzelliğiyle 19 yaşındaki kızları büyüledi!
Hayatta kalan, Hanzede ve kız arkadaşını görünce kendine hakim olamadı! Hayatta kalan, Hanzede ve kız arkadaşını görünce kendine hakim olamadı!
Eşi müjdeli haberi verdi!  Baba olEşi müjdeli haberi verdi! Baba ol

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber