Güncel Haberler

50 yıllık efsane grup fırtına gibi esti! Judas Prıest İstanbul’u salladı

Görselliği ve müziğiyle övülen grup, sonraki birkaç dakika içinde aniden sahnede bir motosikletin kükremesini duydu ve Rob, Harley-Davidson motosikletinin üzerinde bir duman bulutu içinde belirdi.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Motosiklet, gecenin geri kalanında grubun bir parçası olarak sahnede kaldı. Sahnede olağanüstü bir gösteri yaratılırken, izleyiciler 71 yaşındaki Rob Halford'a ve gruba olan hayranlığını alkışlarla gösterdi.

TÜRKİYE'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Rob Halford; Türkiye'ye dönmenin güzel olduğunu, Türkiye'yi, güzel insanlarını, yemeklerini ve kültürünü sevdiğini söyleyerek beni övgü yağmuruna tuttu.

METAL EFSANELERİ İSTANBUL'U ŞOK ETTİ

Yıllar geçtikçe heavy metal ile özdeşleşen ve müzik tarihine adını altın harflerle yazan “Metal Gods” şarkısıyla hayranları tarafından “Metal Gods” olarak da anılan Judas Priest, müzik tarihine altın harflerle adını yazdırdı. Binlerce hayranının olduğu açık havada Bonus Parkorman'ı doldur ve şarkılara eşlik et! Grup, 50 yılı aşkın bir kariyere sahip olmasına rağmen sahneye çıktı ve İstanbul'da unutulmaz bir gece yaşattı. Ellinci yıllarına ulaşmanın çok az grubun başarabildiği bir macera olduğunu düşünen Judas Priest, dün akşam İstanbul'daki konserinde bir kez daha gönülleri fethederek, hayranlarıyla olan kalıcı çekiciliklerinin ve sarsılmaz bağlarının nesilden nesile nasıl aktarıldığını gösterdi.

TÜRK HAYRANLAR GRUBUN YENİ ŞARKILARINI İLK DEFA DUYDU

Bonus Parkorman'da benzersiz bir konser veren Judas Priest, konserin açılışını yeni albümlerinden “Panic Attack” şarkısıyla yaptı. Grup, bu konserde albümdeki “Invincible Shield” ve “Crown Of Hornds” şarkılarını ilk kez canlı olarak Türk seyircisine seslendirdi.

Coşkulu alkışların olduğu konserde sırasıyla Judas Priest; “Panik Atak”, “Başka Bir Şey Geliyor”, “Hızlı Ateş”, “Kanunları Çiğnemek”, “Rüzgâra Binmek”, “Aşk Isırıkları”, “Şeytanın Oğlu”, “Cehennemdeki Azizler”, “Cehennemin Tacı” Boynuzlar”, “Günahkar”, “Turbolover”, “Yenilmez Kalkan”, “Değişikliklerin Kurbanı”, “Yeşil Manalishi”, “Ağrı Kesici”, “Elektrikli Göz”, “Deri için Cehennem Bent” ve Gece Yarısı”. 50 yıllık efsane grup fırtına gibi sahneye çıkarak konseri toplam 18 şarkıyla tamamladı.

Önceki içerik Sonraki içerik
Eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını yaymakla suçlandı!  Bu durumda yeni gelişmeEski eşinin uygunsuz fotoğraflarını yaymakla suçlandı! Bu durumda yeni gelişme

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber