Güncel Haberler

Esra Erol'u öldürmekle tehdit eden sahte Mehdi'nin yandaşları tutuklandı! Polis ifadesi geldi…

Kızı Mevlüde'nin kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk isimli kişiyle kaçtığını ve bu kişinin bir kaplıca otelinde harem kurduğunu söyleyen Fatma Hanım, sahte mehdi ve takipçilerini Esra Erol'a ifşa etti.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler Köyü'nden yaklaşık 200 kişiden oluşan ve kendisine “Muhammediye Halifeliği tarikatı” adını veren grup, 18 ay önce “mehdi” kabul ettikleri Mustafa Çabuk ile birlikte kendilerini deprem mağduru olarak tanıtmıştı. ” diyerek köyün yakınındaki kaplıca evlerini 2 yıllığına kiraladı.

Tutuklandı, öğrencisi ESRA EROL'U TEHDİT ETTİ!

Geçtiğimiz günlerde jandarma ve polisin “kâr amaçlı suç örgütü kurma ve nitelikli dolandırıcılık suçlarına” ilişkin düzenlediği ortak şafak operasyonunda sabah saatlerinde 15 müritiyle birlikte gözaltına alınarak tutuklanan Mustafa Çabuk'un öğrencisi Hasan isimli müridi, öldürmekle tehdit etti. Esra Erol.

640xaraba (2)

Tehdit kaydında Hasan isimli mürit Erol'a şunları söyledi: “Ey Esra Erol, ne yapmaya çalıştığını biliyorum. Sen benim canımı aldın, ben de seninkini alacağım. Sana destek verenlerin de canını alacağım. Herkesin canını alacağım, merak etmeyin, benim hayatım için endişelenmeyin. Atılacaksın, parçalanacaksın, duvarlardan atılacaksın. “Köpek” dedi.

GÜVENLİK BELİRTTİ: “GÖZALTİNE ALINDI”

Esra Erol'u tehdit eden kişi ise kısa sürede yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğü sayfasından yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğümüz Suçla Mücadele Daire Başkanlığı bilgisayar bilimciler tarafından sosyal medya platformunda paylaşılan, TV programcısı ve sunucusu Esra Erol'a yönelik tehdit içeren video üzerinde yapılan çalışmada; Videodaki kişinin HD 15.10 olduğu belirlendi. “2024 yılında İstanbul ili Pendik ilçesinde gözaltına alındı.”

Ekran görüntüsü 2024-10-15 172327

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber