Güncel Haberler

Polonyalı cenaze taşıma şirketi, cesedi cenaze arabasında bıraktığı için özür diledi

Bu haberin orijinal dili İngilizce idi.

Polonya'daki bir cenaze evi, taşıdığı cesedin cenaze arabasından düşüp trafiğe düşmesinin ardından Cumartesi günü alışılmadık bir özür yayınladı.

REKLAM

Polonya basınında çıkan haberlere göre, Cuma günü Polonya'nın güneydoğusundaki Stalowa Wola kasabasında bir adam sokakta arabasıyla giderken arabasının camında bir çarşaf gördü. Çarşaflar aşağı doğru kaydığında sokakta yatan bir ceset gördü. Sürücü bir an için birine çarpmış olabileceğinden korktu.

Yerel basında cenaze arabasından yuvarlanan ve yaya geçidinde yatan cesedin görüntüleri yayınlandı.

Cenazeyi taşıyan şirket Hades Cenaze Hizmetleri Cumartesi günü bir açıklama yaparak kazanın sorumluluğunu üstlendi ve kazanın cenaze aracındaki teknik bir arızadan kaynaklandığını iddia etti.

Şirketin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Merhumun naaşının taşınması sırasında cenaze arabasının arka kapısının elektrikli kilidinde meydana gelen beklenmedik bir teknik arıza sonucu, yüksek standartlarda olmayan bir teknik arızanın meydana gelmesinden dolayı derin üzüntü duymaktayız. Merhumun ailelerine duyduğumuz derin empatiyi ve merhumlara her zaman gösterdiğimiz saygıyı şirketimize borçluyuz.” “Sizi bilgilendireceğiz” denildi.

Şirket, “bu olay nedeniyle hayal kırıklığına uğrayan ve üzülen herkesten” özür diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber