Güncel Haberler

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök: ‘Şahsıma karşı itibar suikastidir’

AK Denizli Partisi Milletvekili Nilgün Ök, söz konusu iddialara yanıt verdi. Ok, “Bir süredir gerçekçi olmayan, tamamen ön yargılı ve iyi niyetten uzak paylaşımlarla beni, eşimi ve tabii ki ailemi hedef alan bir yıpratma kampanyası yürütülüyor.” Dedi.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Ök açıklamasından öne çıkanlar:

“Sayın Türk milleti, değerli basın mensupları;

Bir süredir beni, eşimi ve tabii ki ailemi hedef alan, tamamen ön yargılı, gerçekçi olmayan, hiçbir iyi niyeti olmayan paylaşımlarla bir yıpratma kampanyası yürütülüyor.

Bu haber ve açıklamalar tamamen itibarıma yönelik bir suikasttır.

Bu nedenle ortağı olduğum Doğa Plastik A.Ş. ve Gelişim Mühendislik Ltd. eşimin adına kayıtlıdır. Ltd. olarak kamuoyunu kendilerini ilgilendiren haberler konusunda doğru bir şekilde bilgilendirme ihtiyacı hissettim.

Öncelikle hissedarı olduğum Doğa Plastik AŞ'de %13 hisseye sahip olduğumu belirtmek isterim.

Doğa Plastik AŞ tasfiye sürecinde olan bir şirkettir. Bugüne kadar vergi yükümlülüklerini zamanında yerine getirmiştir.

Tasfiye kararı alındığından bu yana herhangi bir kar elde etmedi ve elbette ödenmesi gereken bir vergi de yok.

Eşimin adına kayıtlı Gelişim Mühendislik Ltd. Ltd. yerel klima satışı yapan ve yıllardır vergi yükümlülüklerini düzenli olarak yerine getiren bir firmadır.

Bildiğiniz gibi şirketler gelirlerine göre; Son dönemde önemli bir gider kalemi olarak ortaya çıkan maliyetler, genel yönetim giderleri, pazarlama giderleri ve finansman giderlerini düşmekte ve buna göre kâr kalması halinde bu kâr üzerinden kurumlar vergisi ödemektedir.

Ciro üzerinden vergi ödemezsiniz.

Giderleri yüksek olan işletmeler zarara uğrayabilir ve bu durumda kurumlar vergisi alınmaz. İş hayatında kar elde etmek kadar zarara uğramak da doğaldır.

Ortağım ve eşim adına kayıtlı şirketlerin tüm hesap ve kayıtları şeffaf olup vergi idaresi tarafından her zaman incelenebilir. Ayrıca vergi idaresine güvenmeyen ve şikayette bulunanlar gelip, istedikleri bağımsız denetim firması ile şirketleri inceleyebilmektedir.

Ailemin ve benim kimseye hesap vermeyeceğimiz bir durum yok.

Ayrıca Nilgün Ök gibi ben de 18 yaşımdan beri devlete düzenli olarak gelir vergisi ödeyen bir vergi mükellefiyim.

Bir şirketi zararda olduğu ve vergi ödemediği için eleştirmek, hatta bunu avukatlık görevim gereği büyük emeklerle hazırladığımız yasa tasarısıyla ilişkilendirmek tamamen kasıtlı ve vicdansızlıktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Önceki içerik Sonraki içerik
Kadın, ayrıldığı kişinin eylem yaptığını öğrenince polise başvurdu! “Öğleden sonraya kadar bir şey yapmasından korkuyordum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom