Güncel Haberler

Çeşme'deki okulların bakım ve onarımı tamamlandı – Son Dakika Cumhuriyet'in Ege Haberleri

İzmir'de Çeşme Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda okullardaki bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Sıdıka Kelami Ertan Ortaokulu, 80. Yıl Çiftlik İlkokulu, Gazi Ortaokulu, Milli Eğitim Konferans Salonu, Çeşme Özel Eğitim Uygulama Okulu, Ovacık Çağdaş Yaşam İlköğretim Okulu, Ilıca Mustafa Bahçeli Ortaokulu ve İlköğretim Okulu, Ovacık Atatürk Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Şehitler Ortaokul, Hayriye Nuri Ertan İlköğretim Okulu Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu, Süleyman Sami Sarı Ortaokulu, Germiyan İlköğretim Okulu ve Mtal Lisesi'nin de aralarında bulunduğu ilçedeki on beş okulda boya, tadilat ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

“ELİMİZİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, şunları söyledi: “Çeşme sınırları içerisinde şu anda bakım ve onarımı yapılan okul sayısı 15'tir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli çalışıyoruz. Çocuklarımızın daha iyi bir geleceğin anahtarı olduğunu biliyoruz. Çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim görmesi için her zaman elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Denizli, Reisdere ve Ovacık'taki masal evlerinin fidanlığa dönüştürülmesi çalışmalarının eylül ayında tamamlanacağını sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom