Güncel Haberler

Derbi sonrası herkes onu konuşmuştu! Astrolog Meral Güven’den yeni şampiyonluk tahmini: Kartlarım bastıra bastıra söylüyor!Fenerbahçe

Pazar akşamı için tüm Türkiye nefeslerini tutarken, Süper Lig şampiyonunun belirleneceği son 90 dakika için geri sayım başladı. Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk maçı son haftaya ertelenirken, geçtiğimiz hafta oynanan dev derbide sorun çözülmedi. F.Bahçe, sahasında 10 oyuncuyla oynadığı karşılaşmada Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı ve şampiyonluk umuduyla aradaki puan farkı 3'e düştü.

Derbiden sonra herkes onu konuştu

Derbinin ardından astrolog Meral Güven en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Çolak'ın Mart 2023'te yaptığı tahmin bir kez daha sosyal medyada gündem oldu.

hfg

14 AY ÖNCEKİ OLAY TAHMİNİ GERÇEKLEŞTİ

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına değinen Güven, “Gelecek sezon F.Bahçe ile Galatasaray son maça kadar şampiyonluk için mücadele edecek” diyerek adeta derbiyi işaret etti. Galatasaray'ın “şampiyonum” diyeceğini belirten Güven, yaptığı yorumda F.Bahçe'nin geriden geleceğini belirtti. Güven tahminini şöyle yaptı: “Fenerbahçe geri dönecek, şampiyon olacak ve mucizevi bir kutlama olacak.” Şu ifadeleri kullandı.

Astrolog MERAL GÜVEN'DEN YENİ ŞAMPİYONLUK TAHMİNİ

TGRT Haber'e konuşan Güven, ısrarla F.Bahçe'nin şampiyon olacağı görüşünü ısrarla sürdürerek, şöyle konuştu: “Kartlarım hâlâ ısrarla F.Bahçe'nin şampiyon olacağını söylüyor. Hem harita, hem de kartlarım öyle söylüyor, F.Bahçe mucizevi bir şampiyonluk yaşayacak. dedi.

hfgjfj

KİM ŞAMPİYON OLUR, NASIL?

Galatasaray'ın Konyaspor karşısında alacağı beraberlik bile şampiyonluk için yeterli olacaktır. F.Bahçe'nin şampiyon olma şansı Galatasaray'ın yenilgisine bağlı. Galatasaray'ın mağlup olması ve F.Bahçe'nin İstanbulspor'u yenmesi durumunda sarı-mavililer şampiyon olabilir.

hjfj

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Süper Lig'de son hafta öncesi bölünme yaşandı!Süper Lig'de son hafta öncesi bölünme yaşandı!
Tekirdağ'da oynanan maçta hakem kırmızı kart göstermekten bıktı...Tekirdağ'da oynanan maçta hakem kırmızı kart göstermekten bıktı…
Mario Balotelli, Adana Demirspor'dan ayrıldı!Mario Balotelli, Adana Demirspor'dan ayrıldı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş