Güncel Haberler

Galatasaray, Guela Doue transferinden vazgeçti! İbrahim Hatipoğlu: ‘Listemizdeki önemli oyunculardan biriydi’Galatasaray

Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu, futbol takımının antrenmanı öncesinde GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Guela Doue'nun transfer sürecinin beklendiği gibi gittiğini anlatan Hatipoğlu, şunları kaydetti: “Rennes kulübüyle anlaşmaya vardık ve halen geçerli bir anlaşmamız var. Bu süreçte bizimle yakın çalıştılar, kendilerine teşekkür ediyoruz. Oyuncuya yakın kişiler transferin yapılmasını sağladılar. Her gün farklı taleplerle süreç zorlaşıyor “Burası Galatasaray. Bu transferler bu noktalar zor olduğu için uzadı. Doue listemizdeki önemli oyunculardan biriydi. Bu noktada Galatasaray müzakereleri kapatma noktasına geldi. Bu oyuncuyla Doue bugün ilk kez açıkça Galatasaray'ın gündeminden çıktı.” dedi.

Zenit'te forma giyen Wendel'le halen ilgilendiklerini belirten Hatipoğlu, şöyle devam etti:

“Wendel, alanının en önemli oyuncularından biri. Kadroya katmak için üzerinde çalıştığımız bir oyuncu. Galatasaray'a gelmek istiyor ama oynadığı kulüp, en iyi oyuncusundan ayrılmak istemiyor. Biz bu konuda ısrarcıyız. Bu süreçte olumsuz bir durum söz konusu değil.

Listelerinde çok sayıda ismin bulunduğunu vurgulayan Hatipoğlu, şunları söyledi: “Bu süreçleri arka plandaki diğer oyuncularla eş zamanlı olarak yürütüyoruz. Yakın zamanda hem sağ bek hem de orta sahaya uygun oyuncuları Galatasaray'a kazandıracağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızın bizi desteklemesini istiyoruz. Bu, kulübümüzün desteğidir.” “Siber kirlilikten zarar görmemek için biraz daha sabırla bize destek olmalarını istiyoruz. Bugünden itibaren bu transferlerin bir an önce sonuçlanması için çalışıyoruz.” Yorumlandı:

Transfer sürecinde çok fazla bilgi kirliliği yaşandığını anlatan Hatipoğlu, şöyle konuştu:

“Her türlü eleştiriye saygı duyarız, burası Galatasaray. Eleştirinin kültür olduğu bir yer ve her türlü yapıcı eleştiriye açığız. Bu eleştirileri ciddiyetle takip ediyoruz. Bu transferlerin isimlerinin konuşulması bizi çok rahatsız ediyor.” Bunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Bir yere gidip transfer toplantısı yapmamız lazım.” Gitmek zorundasın. Bu seviyedeki oyuncuları getirmeniz mümkün değil. Bir yere gidelim ve buraya gelelim. Sanki bunları duyuran bizmişiz ama en çok acı çeken de bizmişiz gibi bir hava yaratılıyor. Bu bilgileri sızdırmayı amaçlayan bir faaliyete tolerans göstermemiz mümkün değildir. Bu faaliyetleri en gizli şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Galatasaray adına bu haberlerin mümkün olduğunca sızmaması için çaba göstereceğiz. Gelecekte bu hasarın kulübe yansımaması için.”

“TARAFTARLARIMIZ BİZİ ELEŞTİRMEKTE HAKLIDIR”

Bundan sonra isimlerini anmak istemediklerini belirten İbrahim Hatipoğlu, şöyle konuştu: “Galatasaray popüler bir kulüp. Güçlü bir sosyal medya ağı var, her sayısı haber oluyor. Çok saygı duyuyoruz. Galatasaray'ın her adımı dikkat çekiyor, ancak bu, herhangi bir şekilde zararlı olan haberlerden arındırılmalıdır.” “Belki geçmişte hatalar yaptık, o anlamda bunları gözden geçireceğiz ve gelecekte daha gizli transfer görüşmelerine devam edeceğiz, şu anda adı geçmeyen bu tür isimler var ve ilerleme kaydettik.” dedi.

Transferle ilgili resmi internet sitesi dışındaki haberlere itibar edilmemesini isteyen Hatipoğlu, şunları söyledi:

“Taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklı, biz kamp dönemine hazırlanmak için kendimize bir hedef belirledik. Transfer sıkıntılarından dolayı bu hedefimize gecikmeli olarak devam ediyoruz. Tek amacımız Galatasaray'a doğru şartlarda doğru oyuncuları belirlemek. Hata yapmadan çok büyük bir pazar durumumuz yok. 2 pozisyon için çalışıyoruz. Teknik direktörümüzün belirlediği önemli isimler var. Bunlar takımlarının kolayca vazgeçmek istemeyeceği oyuncular. Bunu yapmalarının nedenlerinden biri de bu. süreci uzatıyor, taşınmayla ilgili 'bitti' demedikçe bu haber hep oldu, geçmişte de oldu, bugün de devam ediyor.”

Hatipoğlu, Matias Vecino'nun hiçbir zaman transfer gündeminde olmadığını belirterek sözlerini tamamladı. (AA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik
F.Bahçe'den Göztepe'ye 2 transfer!F.Bahçe'den Göztepe'ye 2 transfer!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom