Güncel Haberler

Hizbullah’tan İsrail’e saldırı! “Onlarca füze gönderildi”

Ortadoğu'da gerilim artmaya devam ediyor. İsrail ile Hizbullah arasındaki gerilim son dönemde had safhaya ulaştı. Son olarak Lübnan Hizbullahı da yaptığı açıklamada İsrail'e onlarca Katyuşa füzesinin ateşlendiğini belirtti.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

DEMİR KUBBE AKTİF

Açıklamada, söz konusu yerleşime onlarca Katyuşa füzesinin gönderildiği belirtilerek, İsrail ordusunun Lübnan'daki sivillere yönelik saldırılarına tepki olarak Tsuriel yerleşim yerinin hedef alındığı kaydedildi.

Öte yandan İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyinden İsrail'in Yukarı Celile bölgesine doğru fırlatılan 10 füzenin büyük kısmının hava savunma sistemleri tarafından imha edildiğini duyurdu.

Ordu, hava savunma sistemlerinin önleyici füzelerinin Hayfa çevresindeki hatalı hava hedefi uyarısı nedeniyle kazara ateşlendiğini söyledi.

Celile bölgesinde havada ilerleyen füzelerin görüntüleri ve patlama sesleri sosyal medyada paylaşıldı. Hayfa bölgesinde havada ilerleyen önleyici füzelerin görüntüleri ekranlara yansıdı.

İsrail ordusunun dün Lübnan'ın güneyindeki Sur kentine bağlı Adlun kasabasındaki bir silah deposuna düzenlediği hava saldırısı nedeniyle bölgede güçlü patlamaların meydana geldiği ve en az 3 kişinin yaralandığı bildirildi. .Bu içerik Doğukan Akbayır tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik
Rakibi çok sert konuştu! Rakibi çok sert konuştu! “Hepsi böyle, hepsi diktatör”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom