Güncel Haberler

Narin'in gözaltında olmayan tek amcası Erhan Güran konuştu! “Katil kardeşim Salim Güran olsa bile…”

8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün boyunca arandıktan sonra Diyarbakır'da köyünün yakınındaki derede bulundu. Küçük Narin'i kimin öldürdüğü hâlâ gizemini koruyor… Hakkında birçok farklı suçlama bulunan olayla ilgili en önemli cinayet zanlısı ise Narin'in amcası Salim Güran olarak görülüyor. Salim Güran'ın kardeşi Erhan Güran, CNN Türk'e açıklama yaptı. Aile olarak birbirlerini korumadıklarını söyleyen Erhan Güran, katilin kim olursa olsun cezalandırılmasını istediklerini söyledi.

Narin'in amcası Erhan Güran'ın açıklamaları şöyle:

“Hiçbir bilgim yok ama programları dinlediğimde Nevzat'ın bu köyde yaşamıyormuş gibi geliyor. Zaten bize gelmişlerdi, onlardan şüphelenmedik. Yani eğer arasaydı… Narin, onların evine gidecekti ve gidecekti.

Ekran görüntüsü_3

“AMACIMIZ BİRBİRİMİZİ SAVUNMAK DEĞİL”

Aile olarak amacımız birbirimizi savunmak değil. Amacımız kim olursa olsun bu şahsın cezalandırılıp cezalandırılmasından sonra kalplerimizi biraz olsun serinletmektir. Mezarında huzur içinde yatsın.

sc

Narin annesinden izin aldı. Çok ısrar etti: 'Anne, Kur'an kursunu bitirdikten sonra amcamın çocuklarının yanına gideceğim, eve dönmeyeceğim, lütfen izin ver.' Anne buna izin veriyor. Bana izin verdiği için eve dönerken kendime 'beni bir daha bırakmaz mı?' diye sordum. Bu durumda köye dönmüş olabilir.

Ekran görüntüsü_4

NEVZAT BAHTİYAR NASIL BİR İNSANDI?

Hiçbir sorun yaşamadık. Olaydan sonra mescide gelip yanıma oturdu. Bunu söylediğimde tüylerim diken diken oluyor. Benimle birlikte Salim'i savunuyordu. Planını zihninde yaptı. Şöyle konuştu: 'Ben de ifadeye gittim. Çoğunlukla Salim'e odaklandılar. Salim de mesajlarını silerek benzer bir şey yapmış olabilir. Salim, “'Salim böyle bir şey yapmış olamaz, öyle bir insan değil' dedim” dedi.

Ekran görüntüsü_5

SALİM GÜRAN İLE NEVZAT BAHTİYAR ARASINDA DÜŞMANLIK MI VARDI?

Hiçbir düşmanlık yok, her gün barda çalıyorlar. “Salim Güran'dan korkmak yerine cenazeyi devlete teslim etmeliydi.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş