Güncel Haberler

ABD’den üs saldırısına misilleme! Irak ve Suriye’deki İran destekli gruplar hava saldırısıyla vuruluyor

ABD, 28 Ocak’ta Suriye-Ürdün sınırındaki Amerikan üssüne düzenlenen saldırıya tepki olarak bölgede ilk kez saldırı düzenlediğini duyurdu.

CENTCOM’dan yapılan yazılı açıklamada, İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü ve ona bağlı milis gruplara ait Suriye ve Irak’ta en az 85 hedefin hava saldırılarıyla vurulduğu bildirildi.

“BOMBA UÇAKLARI DA KATILDI”

Açıklamada, saldırılarda ABD’den havalanan uzun menzilli bombardıman uçaklarının da yer aldığı, 125’ten fazla uzaktan kumandalı bomba kullanıldığı, bölgelere komuta kontrol merkezleri, roket, füze ve insansız hava araçlarının vurulduğu belirtildi. belirlenmiş. Alanlar.

Tower 22 olarak adlandırılan Amerikan üssüne düzenlenen saldırıda 3 Amerikan askeri öldü, 40’tan fazla asker de yaralandı.

ABD yönetimi, söz konusu saldırıya karşılık olarak zamana yayılan çok katmanlı saldırılar başlatacağını ve İran destekli grupların hedef alınacağını açıklamıştı.

(AA)Bu içerik Cansu Akalp tarafından yayınlanmıştır.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
CHP onaylamadı!  Bağımsız aday olduCHP onaylamadı! Bağımsız aday oldu
Fatih Portakal'dan Konuşan Sözler Canlı Yayında! "Eğer böyle devam ederseniz sırtınız duvara yaslanırsınız beyler."Fatih Portakal’dan Konuşan Sözler Canlı Yayında! “Böyle devam ederseniz sırtınızı duvara yaslayabilirsiniz beyler.”
Zeytinburnu'nda iki tramvay çarpıştı, seferler durdu!Zeytinburnu’nda iki tramvay çarpıştı, seferler durdu!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking