Güncel Haberler

Arda Güler ilki yaşadı: Real Madrid’den görkemli kutlama! – Son Dakika Spor Haberleri

milli takım futbolcusu Arda Gülergömleğini giyiyor Real Madridİspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 2023-2024 sezonunun şampiyonluğunu taraftarlarıyla ve muhteşem bir organizasyonla kutladı.

4 Mayıs'ta 36. La Liga şampiyonluğunu elde eden Real Madrid, kupayı aldıktan sonra her kupa töreninde olduğu gibi bugün de taraftarları ve Madrid'in resmi kurumlarının temsilcileriyle birlikte kutlama yaptı.

ARDA GÜLER İLKİNİ YAŞADI

Arda Güler, Real Madrid'deki ilk sezonunda şampiyonluğu kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Bu sezon İspanya Süper Kupası'nın ardından şampiyonluk yaşayan Real Madrid'in şehir merkezinde düzenlenen kutlamalara binlerce taraftar katıldı.

Yaklaşık 5 saat süren kutlamalar, İspanya Futbol Federasyonu (RFEF) Başkanı Pedro Rocha'nın Madrid'in antrenman tesislerinde basına ve kamuoyuna kapalı olarak düzenlediği kupa takdim töreniyle başladı.

Futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticileri daha sonra sırasıyla Madrid Özerk Hükümeti Sarayı ve Madrid Belediyesi'ne resmi ziyaretlerde bulundu.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, “Nacho” lakaplı takım kaptanı Jose Ignacio Fernandez Iglesias ve teknik direktör Carlo Ancelotti, Madrid Özerk Hükümeti Başkanı Isabel Diaz Ayuso ve Madrid Belediye Başkanı Jose Luis Martinez Almeida ile bir araya geldi. kupa kazandı. Elde edilen başarı Madrid şehrine ve Madrid halkına ithaf edilmiştir.

Tören sırasında gösterilen fragmanda Real Madrid'in Bellingham, Vinicius, Rodrygo, Brahim ve Modric gibi yıldız oyuncularının gollerinin yanı sıra mor beyazlı formayla Arda Güler'in Celta Vigo'ya şampiyonada attığı ilk gol de yer aldı.

Madrid Özerk Konseyi Sarayı'nın Piazza Sol'daki balkonunda yapılan konuşmalarda kaptan Nacho ve teknik direktör Ancelotti ile Luka Modric, Jude Bellingham, Antonio Rüdiger gibi oyuncular Borussia'ya karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini kazandı. Dortmund, 1 Haziran'da Wembley Stadı'nda şunları söyledi: Taraftarlara kupayla döneceklerine söz verdi.

Kulüp başkanı Perez, sezon başında Militao, Courtouis ve Alaba gibi önemli oyuncuların uzun süreli sakatlıklarına değinerek şunları söyledi: “Bu şampiyonluk çok kıymetli. 122 yılda elde ettiğimiz her şeyi tevazu, saygı, dayanışma ve adaletle başardık. Bu sezon yaşanan olumsuzlukların üstesinden gelmek oldukça zor oldu ve bu takım futbolun en kötü yanı olan sakatlıklar ile baş etmeyi başardı. Bu takım geri dönüşü olmayan bir durumun üstesinden geldi. Bütün zorlukların üstesinden geldi. Artık önümüzde başka bir hedef var. On beşinci Şampiyonlar Ligi kupamızı kazandık. Bu kupayı buraya geri getirmek için tüm ruhumuzu ortaya koyacağız” dedi.

Rüdiger, konuşmasının sonunda takım arkadaşı Arda Güler'i işaret ederek meydandaki binlerce taraftara şunları söyledi:gül, gül” sloganıyla yola çıktı.

ARDA GÜLER DE DUYGULARINI PAYLAŞTI

Kutlamalar sırasında takım arkadaşı Brahim Diaz ile birlikte Real Madrid televizyonuna kısa bir açıklama yapan milli oyuncu Arda Güler, İspanyolca şunları söyledi: “Buraya ilk gelişim. Yine çok mutluyuz Madrid” dedi.

Arda'nın İspanyolca konuşması gazeteciyi şaşırtırken Brahim şunları söyledi: “Arda benim küçük kardeşim gibidir. Biz her zaman birlikteyiz, yakın arkadaşız. Arda, ben, İnanç. (Federico Valverde) Biz bir aile gibiyiz” Ekledi.

HAYRANLARLA KUTLAMAK

Resmi törenlerin ardından36 örnek“” tabelasıyla üstü açık otobüse bindi, elbiselerini çıkardı ve şöyle dedi:Şampiyonlar” ” yazılı formaları giyen oyuncular ve teknik heyet, kent turu yaptıktan sonra sabahın erken saatlerinden beri kendilerini bekleyen Kibele Meydanı'ndaki taraftarların yanına gitti.

Nacho, ilk olarak Kibele anıtına takım kaptanı olarak yaklaştı, her kupada düzenlenen bir tören gibi Real Madrid atkısı ve flamasını anıtın üzerine yerleştirdi ve kupayı kaldırdı.

Oyuncular ve teknik heyet, şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla birlikte şarkılar ve ilahilerle kutladı.

İtalyan teknik direktör Ancelotti taraftarlarla birlikte kulüp marşını seslendirdi ve bağırdı:Modric bizimle kalacak“, “Altın Top Vinicius'un“şarkılar ön plana çıktı.

Real Madrid kupa töreni güzergahında geniş güvenlik önlemi alan polis, takım otobüsüne atlı, motorlu ve çevik kuvvet ekipleriyle eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking