Güncel Haberler

Bianca Censori, Kanye West’in eski karısı Kim Kardashian’ın tarzını mı kopyalıyor?

Kanye West ve Bianca Censori, İtalya tatilleri sırasında tur için bindikleri teknede uygunsuz görüntüleriyle gündeme geldi. Daha sonra yeni eşin sokak stili adından söz ettirdi.

İç çamaşırı giymeden külotlu çorapla sokağa çıktığında ağzı açık kalan Bianca, şu sıralar Kanye West'in eski eşi Kim Kardashian'ın tarzını kopyalamakla suçlanıyor.

Kanye West'in eşi Bianca Censori'nin, Kim Kardashian'ın daha önce giydiği beyaz elbiseye çok benzeyen bir kıyafet giydiği görüldü.

BGUS_2888590_001
29 yaşındaki Bianca, göbeğinin altına kadar inen ve genellikle cildini açıkta bırakan beyaz mini elbisesiyle bir kez daha uygunsuz görüldü.

ssss

Kim, 10 yıl önceki 34. doğum günü partisinde eşit derecede dekolteli yakası ve belirgin omuzlarıyla neredeyse aynı görünümü giymişti.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İlgi odağı olunca altın paylaşımı durdu!  Tatillerde kocanıza vermek için...İlgi odağı olunca altın paylaşımı durdu! Tatillerde kocanıza vermek için…
Deli Yürek'ten Zeynep her şeyi bırakıp kendini bu işe adadı!  sınırları zorladıDeli Yürek'ten Zeynep her şeyi bırakıp kendini bu işe adadı! sınırları zorladı
Ramazan tatili sona erdi!  Dilber'den yeni dansRamazan tatili sona erdi! Dilber'den yeni dans

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking