Güncel Haberler

Bir dönem terör yuvasıydı… Şimdilerde silah değil, top ve sporcu sesi yükseliyor!Süper Lig

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, 2000 metre rakımlı Avaspi yaylasında modern bir mesire alanı inşa etti. Bir zamanlar teröristlerin kampı ve sözde şenliklerin yapıldığı bölgede, huzur ve güven ortamının sağlanması için yapılan yatırımlarla büyük değişime uğrayan yayla, bedava oyunlara gençlerin sesiyle çıkıyor. sentetik çim üzerinde ve sportif faaliyetlerde öne çıkıyor.

TOPLARIN VE SPORCULARIN SESLERİ ARTIK DAĞLARDA TERS ÇIKIYOR

Beytüşşebap, Uzungeçit ve Uludere sakinlerinin sıklıkla kullandığı alanda kurulan rekreasyon alanında açık hava suni çim saha yapılarak hizmete açıldı. Belediye, spor tesisine gitmek isteyen vatandaşlara ücretsiz servis hizmeti sunuyor. Bir zamanlar silah seslerinin yankılandığı dağlarda artık topların ve atletlerin sesleri yankılanıyor.

Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sayesinde son 5 yılda sağlanan huzur ve güven ortamıyla birlikte devletin spor alanındaki yatırımları da hızlandı.

“BUNLARI YAPAN BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

40c9e1ec-e2cb-4884-a6f2-45a12db86956

Vatandaşlardan Muhammet Aras Encü, maç oynamak için kilometrelerce yol kat ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Yaylamıza çok güzel bir saha yapıldı. Kar manzarası eşliğinde maç yaptık. Burayı inşa eden başkanım. Herkesi bu güzel yere davet ediyorum.”

Arkadaşlarıyla güzel bir maç geçirdiklerini belirten Serdar Alkın, şöyle konuştu: “Çok güzel bir saha oluşturuldu. Arkadaşlarımızla maçımızı oynadık. Gençlerimize yönelik sürekli aktiviteler var. Burada her şey bedava. Teşekkür ediyorum.” emeği geçen herkes.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Rıdvan Dilmen'in Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi iddiasıRıdvan Dilmen’in Galatasaray’a Şampiyonlar Ligi iddiası
Duygusal paylaşım!  Attığı golü Filistinli çocuklara adadı!Duygusal paylaşım! Attığı golü Filistinli çocuklara adadı!
Galatasaray'ın beraberliği sonrası milli takımın skoru değişti!Galatasaray’ın beraberliği sonrası milli takımın skoru değişti!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking