Güncel Haberler

Boşanmaya el ele gitmişlerdi! Arzum Onan’a Mehmet Aslantuğ sorusu! Barışma ihtimalleri var mı?

1996 yılından bu yana mutlu bir birliktelik yaşayan ve magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, 29 Mayıs’ta karşılıklı anlaşmayla boşandı ve çift, mahkemeden el ele çıktı.

Boşanmanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Mehmet Aslantuğ, şunları söyledi: “Ben tek sevgilim Arzum’u terk etmedim. Kalbimi başkasına vermedim. Bir yıl önce bunu özenli bir şekilde söylemişti. tavır, özenli ve saygılı ifade: Birkaç yıldır halletmeye çalıştığım ama beceremediğim bir durum var.” “Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendi evimde yaşamak istiyorum” dedi.

Ünlü oyuncu şöyle devam etti: “Ben de… Kolay olmasa da… Tabii ki anlayışla, saygıyla karşıladım. Kırgın bir tavrım olmadı. Sadece şunu söyledim: ‘Yapabilirim’ yapma.” böylesi bir durum. O halde yasal olarak ayrılalım. Davayı bırakabilir ve tamamen özgür olabilirsiniz.”, sözde.” “İşte bu, aylardır benim için hiç de kolay olmadı. Çok kıymetli bir dost olarak kalacak. Kalbi onunki kadar güzel olan tek kızımızın annesi olmak” diye devam etti.

Mehmed

Arzum Onan’a Mehmet Aslantuğ’la barışma ihtimali soruldu. Bir; “Mehmet ve ben her zaman birbirimizin yanındayız. “Bu anlamda birbirimizin ihtiyaçlarında, acılarında, mutluluklarında, bireysel olarak Can aracılığıyla her zaman birlikteyiz” diye yanıt verdi.

dileğim 2

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Pınar Altuğ süper minisiyle poz verdi! Pınar Altuğ süper minisiyle poz verdi! “Bana ne yaparsan yap, 0 beden olamam”
Yargı dizisini sert bir şekilde eleştirdi!  Yargı dizisini sert bir şekilde eleştirdi! “Bu nasıl bir dikkatsizliktir?”
Erken yaşta öldü!  Şimdi kızını görErken yaşta öldü! Şimdi kızını gör

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking