Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek için Ankara’ya geldi! Miçotakis’in ziyaretinde masada önemli konular var

Mitsotakis ve heyetini Ankara'ya getiren uçak saat 15.08'de Esenboğa Havalimanı'na indi.

Başbakan Miçotakis'e havalimanında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara Vali Yardımcısı Murat Soylu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Köylüoğlu, Dışişleri Bakanlığı Protokol Genel Müdürü Büyükelçi Büyükelçi eşlik etti. Ahmet Cemil Miroğlu, Büyükelçi Burak Özügergin, Dışişleri Bakanlığı İkili Siyasi İşler ve Deniz-Kuş Sınırı Genel Müdürü tarafından, Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes, Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Theodoros Bizakis ve Dışişleri Bakanlığı tarafından karşılandı. diğer yetkililer.

Miçotakis, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilecek. İki liderin görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı düzenlemesi de bekleniyor.

İKİ LİDER BU KONULARI GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya gelen Miçotakis'in ziyaretinde, Türkiye ile Yunanistan arasındaki ikili ilişkiler çeşitli boyutlarıyla incelenecek ve iş birliğinin geliştirilmesi için alınabilecek tedbirler ele alınacak.

Güncel bölgesel ve küresel konuların yanı sıra ikili ilişkilere ilişkin görüş alışverişinin de yer aldığı ziyaret kapsamında ilişkilerin akdi temeline katkı sağlayacak anlaşmaların imzalanması da gündemde. (AA)Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Zamansız şıklık!  Lacoste kol saatlerinde indirim başladıZamansız şıklık! Lacoste kol saatlerinde indirim başladı
Arenada rakibinden kaçan boğa, hakeme çarpıp onu ezdiArenada rakibinden kaçan boğa, hakeme çarpıp onu ezdi
Başakşehir'de gölet felaketi!  İki kardeş boğuldu... Çarpıcı detay: Ölümden kısa süre önce...Başakşehir'de gölet felaketi! İki kardeş boğuldu… Çarpıcı detay: Ölümden kısa süre önce…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking