Güncel Haberler

Detaylar günden güne ortaya çıkıyor, işte çirkin saldırının ardından saha komiserinin raporu! Olaylar koridorlarda da sürmüş “Buradan çıkamayacaklar”

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğü sonrasında hakem Halil Umut Meler’e düzenlenen yumruklu saldırının yansımaları devam ederken, olayla ilgili yargılama devam ediyor ve adli makamlara taşındı.

Çirkin saldırının detayları gün geçtikçe ortaya çıkarken, saha muharebe komiserinin raporunda yer alan detaylar da artık biliniyor.

“BURADA ÇIKAMAYACAKLAR”

NTV’nin elde ettiği raporda, hakem Halil Umut Meler’in Faruk Koca’nın yumruklu ve beraberindeki 2 kişinin tekmeli saldırısına maruz kaldığı belirtilirken, asıl dikkat çeken nokta ise koridorlarda yaşananların ortaya çıkması oldu. Raporda, hakemlerin içeri girmesi sonrasında tribünlerden yabancı cisimlerin atıldığı, hakem soyunma odasına girdikten sonra koridora çıkan Faruk Koca’nın ise küfür ederek, “Buradan çıkamayacaklar” dediği belirtildi. “

“HİÇBİR OLAYDAN HABERDAR DEĞİLİM”

66f00403b0164860861a3785ee74fe0f

Faruk Koca, ilk açıklamasında kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyerek şunları söyledi: “Bu olay hakemin kötü kararlarından ve provokatif davranışlarından kaynaklanmaktadır. Amacım şu anda hakeme sözlü tepki verip yüzüne tükürmekti. Hakemin yüzüne tokat attım. Verdiğim tokat kırık içindi.” “Verdiğim tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye hareketsiz durdu. Sonra kendini yere attı. Kalp rahatsızlığım nedeniyle beni hemen olay yerinden uzaklaştırdılar. Başka bir olay yaşandığından haberim yok. ” Savunmasını yaptığı anlaşılıyor.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Icardi, Galatasaray taraftarını şok etti!Icardi, Galatasaray taraftarını şok etti!
Anadolu Efes'ten transfer!Anadolu Efes’ten transfer!
Beşiktaş'tan 'Weghorst' açıklaması!Beşiktaş’tan ‘Weghorst’ açıklaması!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking