Güncel Haberler

Dilan Polat ve Engin Polat’ın park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Komşusuna böyle saldırdı

“Kara para aklama”, “bahis” ve “vergi kaçakçılığı” suçlamalarıyla suçlanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ve yakınları hakkında soruşturma devam ederken, Çekmeköy’deki doğum günü partisinde yaşanan kavgaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

EŞİNE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPTI

Edinilen bilgiye göre Dilan Polat, eşi Engin Polat’ın doğum günü için erken bir sürpriz yaptı. Son model Jeep de hediye eden Dilan Polat, eşinin doğum gününü billboardlara ilan vererek kutladı. Dilan Polat, 6 Haziran akşamı Çekmeköy’deki villasında sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Kız kardeşi Sıla Doğu, tüm ailesiyle birlikte arabasını buraya park etti. Birkaç saat sonra kendisini otoparkta komşularıyla karşı karşıya buldu.

865e9f51-aa5b-4d8d-bd5a-abd5fcb84f38

KOMŞUSUNUN ARACINI PARK ETTİĞİ YERE KRİZ YARATTI

Polat çiftinin Çekmeköy’deki kavganın yaşandığı sitede özel gününde misafirleriyle ilgilenirken, o gün komşusunun da doğum günü partisi düzenlediği ortaya çıktı. İddiaya göre komşunun eşi ve 6 yaşındaki kızı birlikte doğum günü yemeğine çıkmıştı. Akşam geç saatlerde siteye döndüğünde evlerine giden yolda hiç boş yer olmadığını ve her yerin araçlarla dolu olduğunu gören adam, arabasını ilk müsait yere bırakarak evine doğru yola çıktı. karısı ve kızı.

1334ebb9-519b-4e5b-afad-937147fe8b9b

DİLAN POLAT’IN OTOPARK’A BAHANE HAKARET ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Polat’ın doğum gününe gelen misafirlerden birinin oğlunun hastalanıp hastaneye götürmek istemesi üzerine Sıla Doğu’nun arabasının arkasında komşusunun arabası olduğu ortaya çıkınca, arabasını çekmesini istedi. Dilan Polat elleri cebinde geldiğini gördüğü komşusuna hakaret ederdi. Engin Polat araya girerek tarafları sakinleştirmek istedi ancak Dilan Polat sessiz kalmadı ve hakaretlerine devam etti.

8744d97a-39ad-4f25-826c-f8c00fb01815

DİLAN POLAT FUTBOL, ENGİN POLAT PUANI

Dilan Polat, çevredekilerin onu engellemeye çalışmasına rağmen yoldan geçen komşusunu tekmeledi. Arabasına doğru yürürken kameralarda görünmüyordu. Engin Polat’ın orada kendisine saldırdığı iddia edildi ve komşunun akrabası olmadığı öğrenildi. Engin Polat’ın komşusuna yumruk atarak sol gözünü yaraladığı iddia edildi.

a49ba27a-3900-4057-8877-2a57100f68ee

ENGİN POLAT KOŞARAK KOMŞUSUNUN EVİNE GİRDİ

Engin Polat bu kez de az önce saldırdığı komşusunun evine koşup açık kapıdan içeri girdi. Kadının polise verdiği ifadeye göre Engin Polat öfkeyle eve girerek eşine tehdit ve küfür etti. Oldukça korkan o kadın, cep telefonundan KADES uygulamasına bağlanarak ihbarda bulundu. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekiplere kapıyı Polat çifti açtı. Polisi içeri almayan çift herhangi bir açıklama yapmadı. Polat çiftinin evine polisin girmesi üzerine kavga çıktı ve Dilan Polat’ın polise tepki göstermesi güçlüklere neden oldu. İş yerinin Ataşehir’de olduğunu ve sadece polise ifade vereceğini belirtti. Polis daha sonra ekip arabasına doğru yola çıktı. O sırada Engin Polat’ın kardeşi Kürşat Polat gelip durumu polise anlatmaya çalıştı. Yaşananlar an be an kameralara yansıdı.

fabf52ef-cfd3-453d-881b-9eb63d375e38

ENGİN POLAT’IN KOMŞUSUNA YUMRUK AÇTIĞI ANLAR

Çatışmaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Engin Polat’ın komşusuna sert bir şekilde yumruk attığı, ardından Polat’ın yakınlarının bir anda adama saldırdığı görülüyor. Daha sonra yakınlarının Engin Polat’ı kucaklayarak eve götürdüğü görülüyor. Kaza nedeniyle caddede birkaç dakika hareketlilik yaşandığını fark edeceksiniz.

HEY

TATİLDEN DÖNÜŞLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTILAR

Önce yurt dışına tatile çıkan Polat çifti, haftalar sonra ifadeye geldi ve suçlamaları kabul etmedi. Komşusunun kendisine zarar verdiğini ve darp ihbarı aldığını söyleyen Dilan Polat, “Kimseyi tehdit etmedim, hakaret etmedim” dedi. Engin Polat da komşusuna saldırmadığını, saldırıya uğradıklarını ve her iki tarafın da birbirinden şikayetçi olduğunu söyledi.

İHA

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
MİT ve polisin ortak operasyonu!  IŞİD'in bomba uzmanı yakalandıMİT ve polisin ortak operasyonu! IŞİD’in bomba uzmanı yakalandı
Avrasya Tüneli'nde yeni rekorAvrasya Tüneli’nde yeni rekor
İsrail Gazze'deki BM yerleşkesini bombaladı, sert açıklama yapıldı!İsrail Gazze’deki BM yerleşkesini bombaladı, sert açıklama yapıldı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking