Güncel Haberler

Eşinden dolayı benimle gizli gizli görüştüğü…

Yeşilçam’ın önemli isimlerinden Metin Akpınar’ın iki kızı olduğu ortaya çıktı. Akpınar’ın 35 yaşındaki ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, açtığı babalık davasını kazanarak manşetlere bomba gibi düştü.

Gökhan Çınar’ın Katarsis X-TRA’ya konuğu Duygu Nebioğlu, çocukluğunu ve zorlu büyüme sürecini anlattı.

Babasının Metin Akpınar olduğunu annesine ulaştıktan sonra öğrenen ve bunu geçtiğimiz günlerde yasal olarak kanıtlayan Duygu, duygularını ifade ederken konuşmakta güçlük çekti.

“HAYRAN-SANATÇI İLİŞKİSİ KURDU”

Metin Akpınar’ın kızı, “Yapılması gereken yapılmadı ama babamla tanıştığımda onun bana olan sevgisini hissettim, bu yüzden yıllarca basına sızdırılmadı. Öylece ortada kalamadık” dedi. baba-kız ilişkisi, benimle hem hayran hem de sanatçı olarak ilişki kurdu… Ama gözlerinin içine baktığımda açıklayamadığı şeyler vardı.” “Bunun olacağını hissettim ama diğer taraf onu bizim yapmak istediğimiz her şeyi yapabilecek bir konuma getirdi” dedi.

sfd'ler
Duygu Nebioğlu konuşmasında babasıyla hiçbir temasının olmadığını belirterek, “Beni henüz kimse aramadı, sadece takip ediyorlar. Arayacağını sanmıyorum, umarım arar.” “

ANNESİ HABERİN SONUNDA SİNİR ATAĞI GEÇİRDİ

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ise şu yorumu yaptı: “Şunu söyleyeyim, dışarıdan bir ses beni rahatsız etti. Eşi yüzünden benimle gizlice görüştüğü dönemler oldu, bildiğim kadarıyla bu aralar evden çıkmıyor. umarım arar.”

altun-5-23

Duygu Nebioğlu, bu olay basına yansıdığında annesinin Almanya’da sinir krizi geçirdiğini belirterek, şöyle konuştu: “Çok korkmuştu. O dönemde tek gecelik bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Annem 24 yaşındaydı. yaşlı. bizi doğurduğunda. Ben annemin dördüncü çocuğuyum.”

ANNESİNE İLİŞKİN DETAYLAR ŞOK EDİYOR

Annesiyle ilgili detaylı bilgi veren genç kadın, şunları söyledi: “Dedem çok yakışıklı bir adam, annesi ona dedemi defalarca anlatıyor, annesi Sofi’nin gözü önünde cinsel ilişkiye giriyor, o da öyle diyerek büyümüş bir kız. ‘babana söylemeyeceksin’… Büyükannesi ünlü olmak, ünlülerle tanışmak için onu sürekli ajansa götürüyor.” Zorla sunulmak üzere getiriliyor. Feriha Orancı, anneannem… Kadın kumarbazdır, dedesine ihanet eden bir figür. Annem böyle büyüyor…” ve bu onu şaşırttı.

Metin Akpınar’ın kızı, annesinin farklı ilişkilerden 4 çocuğu daha olduğunu belirterek, anneannesinin kızını zor durumda bıraktığını iddia etti.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ceketini çıkarıp çöpe attı!  Sütyen pozları gündem olduCeketini çıkarıp çöpe attı! Sütyen pozları gündem oldu
Polat ailesine kaza göndermeyin! Polat ailesine kaza göndermeyin! “Yapma dedim”
Eşyalarına önlem alındı!  Sessizliği bozdu   Eşyalarına önlem alındı! Sessizliği bozdu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking