Güncel Haberler

Herkes Beyaz Show’u bekliyordu… Beyazıt Öztürk sonunda bombayı patlattı! Acun Ilıcalı hakkında olay sözler

Bir dönem cuma gecelerine damga vuran Beyaz Show’un geri dönüş haberi, sosyal medyada sıklıkla tartışma konusu oluyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’un yeniden başlayacağını açıklayarak herkesi heyecanlandırmıştı.

Son olarak Beyazıt Öztürk konuyla ilgili şunları söyledi: ‘Başlamaya niyetimiz çok ama hikayesi ve içeriği itibariyle çok güzel bir şeyler yapmak istiyoruz. Çünkü ayrıldığımız yer çok güzeldi” dedi.

Sevgililer Günü’nde esprili yorumlarıyla gündeme dönen Beyazıt Öztürk, yeni projelerini duyurdu. Öztürk ‘Türkiye’nin bazı şehirlerindeki yardım etkinliklerine gitmeye başlayacağım. Deprem bölgelerindeki çocuklar için. “Şimdi onlar için hazırlanıyorum” dedi.

beyaz acune

Öztürk, Beyaz Show’da Acun Ilıcalı ile tanışıp tanışmadığı sorusuna patlayıcı bir yanıt verdi.

Acun Ilıcalı’nın Survivor yarışmacılarına kızdığı ve sandalye fırlattığı anlara değinen Öztürk, şöyle konuştu: “Onları gerçekten kızdırdılar. Artık devirler geçiyor. “Acun öfkesini yenerse beni de arar ama şimdilik beni o öfkeyle aramamalı” dedi.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Şarkı söylediği anlar gündem oldu!  En son sürüme yapılan yorumlar Şarkı söylediği anlar gündem oldu! En son sürüme yapılan yorumlar
Boşanma talebinde bulundu!  İddiaya göre kaza... Boşanma talebinde bulundu! Olay iddiaya göre… “Boğazını keseceğim…”
“Eşim ve kardeşiyle…” İtiraf üstüne itiraf geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking