Güncel Haberler

İsmail Kartal, Karagümrük maçının devre arasında yaptığı konuşmayı anlattı! “Oyuncularıma söyledim, aslan gibi oynadık!”Fenerbahçe

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup eden F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, galibiyetten memnun olduğunu söyledi.

Ülker Stadyumu’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, Karagümrük’ün son haftalarda büyüyen bir takım olduğunu hatırlattı.

“YARI ARA KONUŞTUM”

Takımını buna göre hazırladığını vurgulayan Kartal, şöyle konuştu: “Fenerbahçe, milli takımlara en çok oyuncu veren takım. Bu kolay bir şey değil. En fazla yükü benim takımımdaki oyuncular taşıyor. İşin diğer tarafı da var. Madalya “Önemli değil, sakat oyuncularımız var. Bugüne kadar buna sığınmadım ama gerçek şu ki, bugün sahadayız.” Oyuncularımızın ayrılmasıyla maçın ne kadar zor geçeceğinin farkındaydık. Oğullarım da onlarınkini yaptı. “Erken gol atsaydık maçı kazanabilirdik ama geride kaldık. Devre arasında oyuncularıma ‘Erken gol yedik ama oyunu tersine çevirmeyi başardık’ dedim.” Maçın temposunu arttırarak maçı nasıl kazanabilirdik” dedi ve öyle de oldu. Kazandığım için çok mutluyum. Taraftarlara destekleri için teşekkür ediyorum. Bugünkü maçı kazanmak önemliydi.” dedi.

“ASLANLAR GİBİ OYNUYORUZ”

AA-20231126-33031430-33031427-FENERBAHCE_VAVACARS_FATIH_KARAGUMRUK (Büyük)

F.Bahçe’nin son haftalardaki gol eksikliği sorulduğunda Kartal, en çok gol atan takım olduklarını belirterek şöyle konuştu:

“Dönme şansım olmadı. Sakatlara sığınmadım ama elimizdeki gerçek bu. Aslan gibi oynadık ve 3 puan aldık. Demirspor maçı öncesinde Fred’i test ettik ama acısı Tekrar sevk edildi ve “Djiku, Serdar, Mert Hakan ve Miha’nın bakımları devam ediyor. Bunlarla birlikte: “Yetkili sağlık ekibiyle görüşüyoruz. Ne zaman yüzde 100’e döneceklerini konuşmak için henüz çok erken. Sağlık ekibimiz işini iyi yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Şu ana kadar konuyla ilgili konuşmadım. Hakemler ve ben bugün bunun hakkında konuşmayacağım.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Oyun bitince isyan etti: Oyun bitince isyan etti: “Bunlar ahlak dışı!”
''Fenerbahçe'nin forveti Hüseyin Göçek!''”Fenerbahçe’nin forveti Hüseyin Göçek!”
“VAR kayıtları Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracak!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking