Güncel Haberler

MasterChef’te kim elendi, kim gitti? 17 Aralık 2023 MasterChef All Star’a veda eden yarışmacı belli oldu mu?

MasterChef’e veda eden yarışmacının ismi belli oldu. Hafta boyunca eleme potasına çıkan 4 isim, bugünkü eleme gecesi için kıyasıya yarıştı. Şefler, eleme gecesinin ilk turunda yarışmacılardan bıldırcın ve börülce konseptli yaratıcı yemekler hazırlamalarını istedi. İkinci aşamada zorlu bir tatlı yemeği yarışması düzenlenecek. Peki MasterChef’e kim veda etti? İşte 17 Aralık’ta MasterChef All Star’dan elenen isimler ve detaylar…

MasterChef All Star’da haftanın elenmesine aday olan son isim Dilara oldu. Esra, Barbaros, Batuhan ve Dilara bu hafta eleme potasına giren isimler arasında yer alıyor.

MASTERCHEF ALL STAR’DA KİM ELENDİ?

MasterChef Cemre Uyanık, MasterChef All Star’da elenen son yarışmacı oldu. Yarışmaya veda eden isimler şöyle: Güzide, Burcu, Büşra, Berker Mert, Rıfat, Eray, Çağatay, Suna, Gamze, Sefa, Uğur, Eda, Kerem, Azize, Metin, Barış, Tanya, Ayaz, Alican, Tolga ve Cemre.

maestrochef

Yarışta kalan son 9 isim ise şampiyonluk mücadelesine devam ediyor.

17 ARALIK 2023’TE MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

MasterChef All Star’da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılar ilk etapta bıldırcın ve börülce konseptinde yemek hazırladı. İkinci aşamada zorlu bir tatlı yemeği hazırlanacak. Gecenin sonunda şeflerin oylarıyla elenen isim belli olacak. All Star’a veda edecek isim açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
'Amin Reis'in estetik sonrası hali "Duası kabul oldu" bana şunu söylettirdi!Emin Reis’in estetik sonrası hali insana “Duası kabul oldu” dedirtti!
YARGI 76. BÖLÜMÜ KESİNTİSİZ İZLEYİN! YARGI 76. BÖLÜMÜ KESİNTİSİZ İZLEYİN!
Spor salonu tarafından paylaşıldı!  Etkinlik şuydu:Spor salonu tarafından paylaşıldı! Etkinlik şuydu:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking