Güncel Haberler

Şarkıcı Derya Uluğ’dan Kızılcık Şerbeti itirafı: “Teklif gelirse…”

Şarkıcı Derya Uluğ, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sıklıkla dikkat çekmeyi başarıyor. Şarkıcı bu kez katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

Uluğ, katıldığı bir YouTube programında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Oyunculukla ilgili konuşan Uluğ, Kızılcık Şerbeti dizisine hayranlığını dile getirdi.

“ONU ÇOK SEVİYORUM”

‘Oyunculuk yapmayı düşünür müsünüz? Şu anda bir Türk dizisinde oynamak zorunda kalsanız hangisini seçerdiniz?’ Derya Uluğ soruya şu cevabı verdi:

“Çocukken zaten tiyatroda yılsonu gösterilerinde rol alırdım. Hep bir merakım vardı. Birçok film ve dizi izliyorum. Kendimle ilgili yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum. Bu anlamda bir teklif gelirse o da olur. Kapımı kapatmayacağım. Böyle bir teklif geldiğinde bunun hakkını vermek için her türlü antrenmanı yapıyorum.” Satın alıyorum ve hazırlanıyorum. Şu an bir dizide rol alacak olsam “Kızılcık Şerbeti” olurdu. “Çok seviyorum. Çıktığı günden beri bu dizinin hayranıyım. Orada oynamayı çok isterdim.”

derya uluğ8888

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
200 TL'lik iftar alışverişi olay oldu!200 TL’lik iftar alışverişi olay oldu!
Fatih Terim'i arayıp meclise sorduğu soruyu anlattı! "Konuyu çok merak ediyorum..."Fatih Terim’i arayıp meclise sorduğu soruyu anlattı! “Konuyla ilgili…”
Çocuk odasında bunları taşıdı!  Devasa çocuk odası sosyal medyada tartışma konusu olduÇocuk odasında bunları taşıdı! Devasa çocuk odası sosyal medyada tartışma konusu oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber