Güncel Haberler

Sessiz sedasız evlenmişti! Gonca Vuslateri’nin düğün tarihi belli oldu

8 aylık hamile olan Gonca Vuslateri, aylardır yüzünü gizlediği Ankaralı kamu görevlisi nişanlısı Levent Bey ile sessizce evlendi. Vuslateri’nin ani evliliği derginin gündemine bomba gibi düştü.

Söylemezsem Olmaz’dan Uğur Kotan düğün detaylarını açıklarken, düğün tarihini de açıkladı. Vuslateri ‘Düğün olacak mı?’ soruya; “Oğlumu kucağıma alayım, eylül ekimde hep birlikte eğleneceğiz” diye cevap verdi.

Yakın zamanda balayını düşünmediğini söyleyen Vuslateri’nin eşiyle birlikte detoks kampına gideceği ortaya çıktı.

Beşiktaş Düğün Ofisinde nikah masasına oturan Vuslateri, sevgilisiyle ilk fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı ve şunları yazdı:

“TEŞEKKÜR EDERİZ DOSTU VE DÜŞMANI GÖRDÜK”

Ünlü isim doğum öncesi nikah masasına oturdu. Düğünün ardından eşi Levent Bey’le ilk fotoğrafını paylaşan Vuslateri, paylaşımına şu notu yazdı:

“Bildiğiniz gibi bu ülkenin büyük bir sorunuydu. Elbette herkesin başına gelen bir sorun değil. Tüm süreci benimle birlikte yaşayan sevdiklerimdir. Çok şükür kıymetli bir sürecin daha sonuna geldik. dostları ve düşmanları gördüğümüz yer.

filiz 1

Başka hedefi olmayan herkesin yaralarına bir miktar su dökmeye yardımcı olduysa ne mutlu bana. Kadınlarla karıştırılmaması gereken, ağırlıklı olarak kadınların linç ettiği bu davayı iyileştirmeyi başardıysam ne mutlu bana. .

Biz zaten evliydik. Oğlumuz için bunu resmileştirdik. Midemiz burnumuzda zar zor yürürken bu görevi başardık. “Parti bitti, o yüzden… güvenle dağılabiliriz.”

Keşfetmek

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ameliyat oldu!  Son versiyonunu paylaştıAmeliyat oldu! Son versiyonunu paylaştı
Tansiyon yeniden yükselecek!  Kadrodaki usta oyuncu  Tansiyon yeniden yükselecek! Kadrodaki usta oyuncu
Kadın ayakkabısından alkol içmenin bedeli şok etti!  Müge Anlı dayanamadıKadın ayakkabısından alkol içmenin bedeli şok etti! Müge Anlı dayanamadı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking