Güncel Haberler

Sözleri dikkat çekmişti! Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı

CHP’nin yerel seçimlerde Ankara’nın adayı olarak gösterdiği mevcut belediye başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında şunları söyledi: “Bu seçimlere adaylığımızın erken açıklanması nedeniyle bazı afişlerimizi Ankara’ya astık. Kendilerine “Paraları nereden geliyor?” diye sormaya başladılar. Benim adım Mansur Yavaş. O pankartlarda belediyenin bir kuruş parası yok. O yüzden il müdürlüğü ödüyor. İsteyen kendi faturasını inceleyebilir. Ama herkes görecek. Şeffaf olun. Tüm seçim harcamalarının hesapları internette kamuya açıklanacak. Belediye başkan adayları mal beyanlarını açıklayacak. Bugün açıklayacağım. “Bütün belediye başkanları, görevde olanlar. Göreve geldiklerinde servetlerinin ne olduğunu, şimdi ne olduğunu anlatacaklar. Bu halkın parasının zenginliğidir. Herkesin bunun bedelini ödemesi gerekiyor” dedi.

VARLIĞI AÇIKLANDI

Mansur Yavaş, kendisinin ve eşinin mal varlığını internet sitesinde duyurdu. Paylaşılan belgede Yavaş ve eşinin 2019 ve 2024 yılına ait mal varlıkları yer alıyordu.

İşte o belge:

Yavaş ayarlarıyla ilgili düzeltme yaparak, “Audi marka araba yanlışlıkla Q3 modeli yerine A3 modeli yazıldı. Düzeltip kamuoyunun bilgisine sunacağım. Saygılarımla.” dedi.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dışişleri Bakanı Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Şukri ile görüştüDışişleri Bakanı Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Şukri ile görüştü
Galata Kulesi yarından itibaren ziyarete kapatılacak! Galata Kulesi yarından itibaren ziyarete kapatılacak!
CHP listeleri geç sunmuştu!  O parti tarafından seçilecekler.CHP listeleri geç sunmuştu! O parti tarafından seçilecekler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking