Güncel Haberler

Tom Hardy’nin başrolde olduğu The Bikeriders filminden yeni fragman!

Jeff Nichols The Bikeriders filminin yönettiği Jodie Comer, Austin Butler ve Tom HardyBir kostüm dramasının kahramanı olarak dikkat çekin. “Bisikletçiler” 2023 Telluride Film Festivali’ndeki güçlü açılışın ardından Disney, SAG-AFTRA grevi sırasında filmleri programından çıkardığı için 20th Century Studios’a dava açıyor. Odak tarafından satın alındı.

Film motosiklet kültürüyle ilgili ve Tom Hardy’nin Oynadığı motorcu çetesinin zorlu kurucusu Johnny’nin hikayesini anlatıyor. Fragman, Johnny’nin liderliğindeki Vandalların nasıl zirveye çıktığını ve iç çatışmalarla nasıl başa çıktığını gösteriyor. Focus, bu yeni fragmanla filmin tanıtımını yaparak farkındalık kampanyasını yeniden canlandırmayı amaçlıyor.

Jeff NicholsFilmin yapım sürecini ve proje için ilham kaynaklarını paylaşmak, “Motosikletçiler”den 20 yıl önce Danny Lyons’un fotoğraf kitabını görünce etkilendiğini ve bu filmle aynı duyguyu izleyicilere aktarmaya çalıştığını söyledi. Filmi izlemeden önce Tom Hardy’nin vücuduna yaptırdığı dövmenin bir anısını paylaştı ve fragmanın gerçekten ilham verici olup olmadığını öğrenmesi için ona meydan okudu.

bütün dünyada 21Haziran’da “ki yayınlanacak”MotosikletçilerFilmin Türkiye’de ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking