Güncel Haberler

Türk işveren ve freelance çalışanlara küresel pazarların kapısı aralanıyor

Demand Sage’in açıkladığı verilere göre freelancerların sayısı her geçen gün arttıkça küresel iş gücü içindeki payları da artıyor. Bugün dünyada 1,57 milyar serbest çalışan var ve bu da tüm çalışanların %47’sini temsil ediyor. Serbest çalışanlar ve işverenler için esnek ödeme ve bordro çözümleri sunan küresel platform Native Teams, Türkiye pazarındaki büyüme ivmesine ivme kazandırıyor. Ülkemizde 2023 yılının son çeyreğinde yüzde 100 büyüme kaydeden ve aktif kullanıcı sayısını 12 bine çıkaran Native Teams Türkiye Ülke Müdürü Zeynep Uçar, bu yıl sunduğu çözümler arasında yenilikçi Ödemeler ödeme planının dikkat çektiğini söyledi. Bu paketin şirket kurmadan fatura kesebilme imkanını da içerdiğini belirterek, bunun global firmalarla çalışma fırsatı yarattığını anlattı.

Zeynep Uçar şu açıklamayı yaptı: “Bu hizmetle freelancerların küresel pazarlara kolayca entegre olmalarını sağlıyoruz. Türkiye merkezli yetenekli profesyonellerin şirket kurmadan yurtdışındaki firmalarla çalışmasına olanak sağlıyoruz. Aynı zamanda Türk şirketlerinin farklı ülkelerdeki yeteneklere hızlı ve kolay şekilde ulaşmasını sağlıyoruz.”

Küresel projelerde yer alma fırsatı sunuyor

Şirket kurma sürecine girmek istemeyen yetenekli freelancerların Ödemeler paketi sayesinde hızla iş dünyasına katılıp dünya çapındaki projelerde yer alabileceğini belirten Native Teams Türkiye Ülke Müdürü Zeynep Uçar, şunları söyledi: “Native Teams olarak amacımız, Türkiye’deki yetenekli profesyonellerin dünya çapındaki iş fırsatlarına daha kolay ve hızlı erişmesini sağlamak.” Ödeme paketimiz ile kayıtlı işveren olarak SGK, çalışma izni gibi hukuki süreçlerini, istedikleri ülkede şirket kurmalarına gerek kalmadan ilerletiyoruz. Dijital cüzdan altyapımızla ödeme almalarını veya yapmalarını sağlıyoruz. Native Teams banka kartıyla paralarını dünyanın herhangi bir yerindeki bir banka hesabına aktarın ve dünyanın herhangi bir yerine geri gönderin. “Herhangi bir yerde ATM’den para çekme olanağı yaratacağız. Böylece şirket kurmadan global kurumlarla freelance olarak çalışmaya aracılık edebiliriz” dedi.

“Esnek ödeme yöntemleri sunuyoruz”

Native Teams platformu hakkında bilgi paylaşan Zeynep Uçar, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Serbest veya uzaktan çalışanlara, ek maliyet olmadan ve tercih ettikleri para biriminde hızlı ve kolay bir şekilde ödeme yapmaları için esnek yollar sunuyoruz. Kayıtlı işveren hizmetiyle, çalışanların alacağı tüm zorunlu katkı ve yan haklarla birlikte, 60’tan fazla ülkede arzu edilen yeteneğin başarıyla işe alınmasına öncülük ediyoruz. “Önümüzdeki dönemde daha büyük başarılara imza atmak için hızla çalışıyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking