Güncel Haberler

Yer: ABD! Polis, yanan araçtaki kadını son anda böyle kurtardı

ABD’nin Oklahoma eyaletinin Meridian kentinde kaza yapan araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu alev aldı.

İlçe Şerif Yardımcısı Matthew Yerby olay yerine geldi ve araçta sıkışan kadını camı kırarak çıkardı.

Polisin vücut kamerası görüntülerine göre Yerby’nin araçtan indirip yere yatırdığı dehşete kapılan kadın, ayak bileğini kırdığını söyleyerek kendisini yalnız bırakmamasını istedi.

Kadını sakinleştirmeye çalışan Yerby, sağlık ekiplerini arayarak ambulans çağırdı. Polis kadını kurtardıktan birkaç saniye sonra, aracın tamamını saran alevler görüldü.

“POLİS GECİKİRSE KADIN ÖLEBİLİR”

Oklahoma İlçe Şerifi Tommie Johnson, Matthew Yerby’yi bir kahraman olarak nitelendirerek, kaza sırasında aracın kapısının açılmadığını ve sürücünün mahsur kaldığını söyledi. Johnson, “Memur Yerby, kendi güvenliğini bile düşünmeden yanan araca doğru koştu ve kadını kurtardı. Bir iki saniye bile tereddüt etse kadın ölebilirdi” dedi. (İHA)

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Daha önce hiç böyle bir şey görmediniz!  Ameliyatta doktordan hastaya yumruk: Doktor açığa alındı, kadın gözünü kaybettiDaha önce hiç böyle bir şey görmediniz! Ameliyatta doktordan hastaya yumruk: Doktor açığa alındı, kadın gözünü kaybetti
Kendini trafikte bulanlara dikkat;  AKOM, trafik yoğunluğunun yüzde 90'a ulaştığı uyarısında bulundu.Kendini trafikte bulanlara dikkat; AKOM, trafik yoğunluğunun yüzde 90’a ulaştığı uyarısında bulundu.
Sadece İstanbul'da değil!  Turistlere inanılmaz tuzak: Parayı ödemeyenlere dayakSadece İstanbul’da değil! Turistlere inanılmaz tuzak: Parayı ödemeyenlere dayak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking