Güncel Haberler

Yunanistan tatilinden pozları sosyal medyayı salladı! Dilan Çiçek Deniz kayalıklara sere serpe uzandı

Tatlı Küçük Yalancılar, Güneşin Kızları, Bodrum Masalı, Çukur, Alev Alev gibi birçok dizide rol alan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, aşk hayatı ve başarılı kariyeriyle gündemde.

Deniz, geçtiğimiz günlerde Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni bir ilişkiye başladı. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde Bodrum'da tatilde görüntülendi.

DENİZİN KEYFİNİ ÇIKARDI

29 yaşındaki ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, erkek arkadaşıyla tatilin ardından Yunanistan'a gitti. Deniz, deniz kenarında havlusuna uzanıp kitabının ve güneşin tadını çıkardı.

DİLAN RAFEAL

Ünlü oyuncu o anları sosyal hesaplarından takipçileriyle paylaştı; “Güneş ve deniz” diye yazdı.

DİLAN3

YORUMLAR KALDIRILDI

Deniz'in siyah bikinisiyle uzandığı anlar kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medyadaki ünlü isim; “Harika görünüyorsun”, “Güzelliğinle yine ortalığı ateşe veriyorsun”, “Yine mükemmel” gibi yorumlar yapıldı.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Lüks eviyle günün aranan ismi!  İçeride hiçbir şey yok... 'Saray yavrusu gibi' Lüks eviyle günün aranan ismi! İçeride hiçbir şey yok… 'Saray yavrusu gibi'
Detoks kampına gitti!  Sahilde görüldü Detoks kampına gitti! Sahilde görüldü
6 kilo yağ aldı ve 11 kilo verdi!  Sahne stili yine beğenilmedi6 kilo yağ aldı ve 11 kilo verdi! Sahne stili yine beğenilmedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber