Güncel Haberler

BİR DERDİM VAR çekim yeri neresi, hangi il ve ilçede çekiliyor? YENİ DİZİ BİR DERDİM VAR nerede çekiliyor?

Yeni dizi Bir Derdim Var’ın çekimleri nerede yapıldı merak ettik.Yapımcılığını AyNA Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı Kanal D’nin Bir Derdim Var dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekran macerasına başlayacak. Şimdiden büyük ilgi gören dizi, farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Peki Bir Derdim Var’ın çekim yeri neresi, hangi şehir ve ilçede çekildi? İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler…

YENİ DİZİ NEREDE ÇEKİLİYOR, SORUN MİYORUM?

Bir Derdim Var dizisinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor. Dizinin çekimlerinin İstanbul’da Beşiktaş ve Galata gibi lokasyonlarda yapılacağı görülüyor.

BİR SORUNUM VAR, NEDİR?

Gençlerin ve ailelerinin sorunlarını farklı bir dilde hikayeyle anlatan ve şimdiden fragmanlarıyla dikkatleri üzerine çeken ‘Bir Derdim Var’ın yeni fragmanında Doktor Nilüfer (Birce Akalay) şöyle diyor: acıya son vermek yaşamı sona erdirmek değildir.” Bir gence el uzattığını görüyoruz.

BİR SORUNUM VAR 5

Doktor Nilüfer’in savcı Ömer (Mert Fırat) ile şiddetli tartışmasına tanık olduğumuz fragmanda doktor, “Kaybolduğunuzu düşündüğünüz o çocukları geri kazanmaya çalışıyorum” diyerek onların yanında kalacağını herkese gösteriyor. Gençler sonuna kadar. Fragman aynı zamanda dizide gençlerin yaralarını inandığı yöntemlerle iyileştirmeye çalışan Dr. Nilüfer’in en büyük çatışmalarını savcı Ömer’le yaşayacağının ilk işaretlerini de veriyor.

BİR SORUNUM VAR 3

Gençlerin hassas dünyasını irdeleyecek ‘Bir Derdim Var’ın müziklerini Aytekin Ataş bestelerken, Mor ve Ötesi ilk kez bir projenin müzik süpervizörlüğünü üstleniyor.

BİR SORUNUM VAR 1

BİR SORUNUM VAR, OYUNCULAR KİMLER?

İtalyan yapımı ‘Oltre La Soglia’ uyarlaması olan dizinin güçlü kadrosunda Akalay ve Fırat’ın yanı sıra Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar yer alıyor. Genç oyuncular Eylül’ün arasına katılıyor. Kendisine Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik ediyor.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Oyunculuğu bıraktı ve ortadan kayboldu!  Son durum şaşırttıOyunculuğu bıraktı ve ortadan kayboldu! Son durum şaşırttı
Yeni Bihter imajını değiştirdi!  Son kaza...Yeni Bihter imajını değiştirdi! Son kaza…
“Tek kremayla 450 milyon TL kazanılır mı?” dedi, eşyalarını sayarak ve ekledi: “İkna olmadım!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking